Van Brienen AV

Wij zijn een echt familiebedrijf, opgericht in 2014 door Jeroen en Irene van Brienen. Ons bedrijf kenmerkt zich door onze betrokkenheid, verantwoordelijkheid, warmte en het stapje extra dat we altijd bereid zijn om voor onze klanten te zetten. Met onze persoonlijke benadering werken we voor een scala aan bedrijven, van groot tot klein. Samen met ons groeiende team werken we hard om al onze klanten te laten schitteren in beeld en geluid.

Onze missie: Iedereen laten schitteren in beeld en geluid

Onze visie: Voor elke toepassing is een passende beeld- en geluidsoplossing. Altijd.

Kernwaarden

Betrokken
Onze werkwijze is altijd persoonlijk. We leven ons in, in de wereld van onze klant en willen echt begrijpen waar ze behoefte aan hebben. En dat is niet altijd dat wat ze zelf denken. We denken mee. Denken verder. We stoppen niet voor we de beste oplossing hebben gevonden voor de toepassing bij onze klant.

Professioneel
De AV wereld kent voor ons geen geheimen. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën. We blijven onze kennis en vaardigheden ontwikkelen. Alleen zo kunnen we onze klant altijd de beste oplossing bieden.

Verantwoordelijk
Wij gaan door waar anderen stoppen. Komen onze afspraken altijd na en communiceren open en eerlijk. Ook als iets niet kan. En als het project afgerond is zijn we niet zomaar vertrokken. We zorgen altijd voor de best mogelijke overdracht en training zodat iedereen precies weet hoe het werkt. En mocht je er toch niet uitkomen? Onze deur staat altijd open. We vinden het belangrijk dat onze klanten altijd van ons op aan kunnen.

Passie
Werken moet vooral ook leuk zijn! En laat dat nou precies het geval zijn bij ons. Iedereen die bij ons werkt heeft een enorme passie voor dit mooie vak. Zo maken we elkaar elke dag een beetje beter, challengen we elkaar en hebben we vooral ook veel plezier. Als team, maar ook met onze klanten.

Persoonlijk
Bij ons geen afstandelijke houding, maar juist een persoonlijk aanpak. En wel eentje op maat. Geen klant en geen toepassing is gelijk. Iedereen bij Van Brienen AV voelt dit. Daarom kun je ons altijd bellen als je er even niet uitkomt. Mag je al je vragen stellen. En stellen wij op onze beurt jouw vragen om erachter te komen wat je echt nodig hebt. Pas als we elkaar en elkaars kwaliteiten kennen, kan iedereen schitteren.

Vacature(s)
Momenteel hebben we vacature(s) openstaan:

Audiovisueel Technicus / Werkvoorbereider (Fulltime) m de inhoud te kunnen lezen kunt u op de functie klikken.