Over ons

Van Brienen AV

Wie zijn wij

Wij zijn een echt familiebedrijf, opgericht in 2014 door Jeroen en Irene van Brienen. Ons bedrijf kenmerkt zich door onze betrokkenheid, verantwoordelijkheid, warmte en het stapje extra dat we altijd bereid zijn om voor onze klanten te zetten. Met onze persoonlijke benadering werken we voor een scala aan bedrijven, van groot tot klein. Samen met ons groeiende team werken we hard om al onze klanten te laten schitteren in beeld en geluid.

Image link
Onze missie
Al onze klanten laten schitteren in beeld en geluid.
Onze visie
Voor elke toepassing is er altijd een passende beeld- en geluidsoplossing.

Onze kernwaarden

Wat wij belangrijk vinden

Betrokken
Onze werkwijze is altijd persoonlijk. Met onze inlevingsvermogen duiken we in jouw wereld en willen we echt begrijpen waar jouw behoeften liggen. Dat is niet altijd wat je zelf denkt. En ook niet wat wij zelf denken. Wij denken mee. Denken verder. En stoppen niet voor we de beste oplossing hebben gevonden voor de toepassing bij onze klant.
Professioneel
De AV wereld kent geen geheimen voor ons. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologie. We blijven onze kennis en vaardigheden ontwikkelen. Alleen zo kunnen we jou als opdrachtgever de beste oplossing bieden.
Passie
Werken moet vooral ook leuk zijn! Laat dat nou precies het geval zijn bij ons. Iedereen die bij ons werkt heeft een enorme passie voor dit mooie vak. Zo maken we elkaar elke dag een beetje beter, challengen we elkaar en hebben we vooral ook veel plezier. Als team, maar ook met onze klanten.
Persoonlijk
Bij ons geen afstandelijke houding, maar juist een persoonlijk aanpak. En wel eentje op maat. Geen klant en geen toepassing is gelijk. Iedereen bij Van Brienen AV voelt dit. Daarom kun je ons altijd bellen als je er even niet uitkomt. Mag je al je vragen stellen. En stellen wij op onze beurt jou vragen om erachter te komen wat je echt nodig hebt. Pas als we elkaar en elkaars kwaliteiten kennen, kan iedereen schitteren.
Verantwoordelijk
Wij gaan door waar anderen stoppen. Komen onze afspraken altijd na en communiceren open en eerlijk, ook als iets niet kan. Als het project afgerond is zijn we niet zomaar vertrokken. We zorgen altijd voor de best mogelijke overdracht en training zodat iedereen precies weet hoe het werkt. En mocht je er toch niet uitkomen, dan staat onze deur altijd open. We vinden het belangrijk dat jij als klant altijd op ons kunt rekenen.

Vacatures

Openstaande vacatures

Audiovisueel Technicus / Werkvoorbereider

Gaat jouw hart sneller kloppen van audio- en videosystemen? Heb je ervaring opgedaan met het programmeren hiervan en vind je het leuk om klanten te helpen aan dé audio- en video oplossing die naadloos aansluit bij hun behoefte? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Fulltime

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.