Top kwaliteit geluid bij AFC in Amsterdam

Zuidas, laat je horen!

Geweldige sfeer

Op en rondom het veld bij AFC

In de Eredivisie hoor je al lange tijd muziek na een doelpunt of tijdens de warming-up. Opzwepend, energiek en gezellig.

Ook bij AFC is dit nu het geval. Er is gekozen voor het beste geluid wat er op dit moment verkrijgbaar is.

Sfeer op het veld

En kraakheldere omroep

AFC speelt op het hoogste amateurniveau in Nederland. En daar hoort dan ook de allerbeste geluidskwaliteit bij. Het sportcomplex is recent compleet vernieuwd. En wij mochten samenwerken met de aannemer en de e-installateur om perfect geluid te integreren. Zowel op het veld, onder de tribune en in de kantine.

Een fantastische klus waarbij we veel plezier hebben ervaring in de samenwerking met de vrijwilligers van AFC. Zij hadden tijdens de bouw een eigen projectteam en samen hebben we er een fantastisch eindresultaat van gemaakt.

Image link

Vakkundige montage en afstelling

Van het geluid

Image link

Op het dak van de nieuwe tribune hebben wij 3 Sport Speakers geplaatst. Deze speakers hebben een geweldig bereik en klinken over een afstand van 80 meter als een klok. Zij zorgen voor een geweldige sfeer op het veld rondom de wedstrijden.

We hebben de speakers bevestiging met een steun en beveiligd met dikke tegels, zodat deze tegen weer en wind beschermd zijn. Dit geldt ook voor de speakers zelf die maar liefst 15 jaar lang mee kunnen. En zelfs dan verwachten wij dat ze dezelfde kwaliteit leveren dan nu het geval is.

Image link

Geluid in de kantine

Er kan een feestje gevierd worden!

Niet alleen het veld is voorzien van top kwaliteit geluid. Ook de nieuwe kantine is uitgerust met speakers die volledig onzichtbaar opgaan in het zwartgekleurde plafond. We hebben gekozen voor pendelspeakers, die vanaf het plafond met een kabel naar beneden komen.

Zo hebben wij niet hoeven inbouwen, maar kunnen we het geluid toch overal perfect verspreiden. Deze speakers worden vergezeld door een aantal subwoofers, die onder de bar zijn geïnstalleerd. Wanneer AFC zijn wedstrijd heeft gewonnen, kan het volume omhoog!

Wij zijn Van Brienen AV

Wij helpen sportverenigingen met geluid

Veel sportvelden maken nog gebruik van die ouderwetse toeters. Dat hoeft niet meer. Als Sport Speaker specialist hebben wij al tientallen sportvelden voorzien van nieuw, modern geluid. Altijd gecombineerd met een simpele bediening, zodat elke vrijwilliger het systeem kan gebruiken.

Image link

Deze bedrijven

Gingen jou al voor

Wil jij ook een feestje vieren

op jouw sportveld?

Maak een afspraak met onze adviseur. Dan komen wij een demonstratie geven bij jouw club.
Hierna ontvangen jullie een uitgebreid voorstel van jullie favoriete speakers
Plan de installatie en geniet van fantastische muziek en omroep op jullie sportveld.

Zet de eerste stap naar functionele audiovisuele techniek

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.