Nieuw geluid voor Du Bistro in Zwijndrecht

Hoge kwaliteit geluid, simpel te bedienen

Een warm welkom met muziek

Bij Du Bistro in Zwijndrecht

Muziek is in de horeca natuurlijk niet weg te denken. Een lekker muziekje verwelkomt gasten bij het binnen. Tijdens het verblijf benadrukt het sfeer.

Het is ook functioneel. Want de muziek zorgt ook voor privacy tussen de tafels en vult het restaurant, zodra er nog maar een paar tafels bezet zijn.

Vers, toegankelijk eten

De kaart verandert elke 8 weken

Du Bistro staat voor toegankelijkheid, vers en goed eten. Het maakt mede-eigenaar Michel de Jong niet uit wat voor gasten er komen; jong of oud, tieners of 80-plussers. Dat is de filosofie van de zaak, hij vindt dat je voor iedereen open moet zijn.

“Wij hoeven niet per se hip of luxe te zijn, wij bieden toegankelijkheid zodat iedereen lekker kan komen eten en drinken. Mensen zijn welkom voor de lunch, het diner, voor de borrel of om lekker aan de bar te zitten. Dat is waar mensen in Zwijndrecht behoefte aan hebben."

De kaart bij Du Bistro verandert iedere 8 weken en is vrij klein. Hierdoor zijn ze wendbaar en kunnen ze makkelijk met de seizoenen meebewegen. “Door alle prijsstijgingen zouden we ook duurder moeten worden, maar dat doen we niet want dat past niet bij ons.”

Image link

Duidelijk verhaal

Goede en snelle service!

Image link

"Onze vorige geluidsinstallatie was niet meer van deze tijd en was op het einde van zijn kunnen. Het geluid moest dus beter. Vooral de kwaliteit van het geluid moest verbeterd worden en de bediening simpeler.

Ik heb ook naar anderen gekeken en heb ook meerdere aanvragen gedaan. Alleen Van Brienen AV reageerde zeer snel, zodoende gaf dat direct een goed gevoel en zijn we met jullie het gesprek aan gegaan en is Harry op locatie gekomen om te kijken naar de huidige situatie en van daaruit direct een offerte opgemaakt.

Daarna is het snel gegaan en hebben wij na een aantal emails heen en weer akkoord gegeven. Wij hebben zeker twijfel gehad om deze investering te doen, vooral omdat wij al best wat investeringen hadden gedaan. Zodoende was ons potje bijna leeg.

Maar hebben wij toch besloten om dit te doen. Mede door het duidelijke verhaal vanuit jullie en het snelle schakelen in langskomen en offerte uitbrengen en vanuit daar de snelle plaatsing van de boxen etc. Ik zou Van Brienen Av aanbevelen bij collega ondernemers. Zoals bovenstaand vermeld, goede en snelle service!"

Michel de Jong en Thomas van der Gijp

Image link

Flexibele geluidsinstallatie

Simpel te bedienen

Bij Du Bistro hebben we gekozen voor onze eigen horeca speakers, die een perfect en zuiver geluid geven bij achtergrondmuziek, maar ook wanneer het wat harder mag. Zo zijn ze bij Du Bistro ook flexibel wanneer ze een keer een feestje wille organiseren.

We hebben de bediening natuurlijk vervangen. Die oude schuiven op zo'n mixer kan echt niet meer. Die hebben we vervangen voor een apparaat met een paar knopjes. Daar kun je echt niks verkeerd aan doen!

Wij zijn Van Brienen AV

Wij helpen de horeca aan goed geluid

Sinds 2014 plaatsen wij geluidsinstallaties én muziekinstallaties in hotels, restaurants en cafés door heel Nederland. Daarbij integreren wij ook beeldschermen, televisies en beamers, zodat jullie zaak over een gebruiksvriendelijke totaal installatie beschikt.

Inmiddels hebben wij al meer dan 800 horecazaken blij gemaakt met achtergrondmuziek, feestmuziek en/of presentatiefaciliteiten. Daarbij werken wij ook nauw samen met de leverancier van jullie muziek.

Image link

Deze bedrijven

Gingen jou al voor

Wil jij ook positieve energie

In je bedrijfshal dankzij muziek?

Maak een afspraak met onze adviseur voor een inventarisatie bij jullie op locatie.
Ontvang een uitgebreid op maat gemaakt voorstel speciaal voor jullie zaak.
Plan de installatie en geniet hierna van deze gebruiksvriendelijke multifunctionele sfeermaker.

Zet de eerste stap naar functionele audiovisuele techniek

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.