Mobieltjes eruit, schermen erin op het Ichthus Lyceum

Mobieltjes verboden! Hoe wij met schermen bijdragen aan meer verbinding tussen leerlingen.

Ichtus College Driehuis

Installatie narrowcasting schermen

op het Ichthus College

Vanaf 2024 worden mobiele telefoons verboden op de middelbare scholen. Het Ichthus College uit Driehuis nam alvast een voorschot. En verbood de smartphones al in 2023.

Waar de leerlingen voorheen hun rooster bekeken op hun smartphone is dit nu niet meer mogelijk. Maar de plaatsing van schermen door het hele schoolgebouw met daarop alle informatie lost dit op. Het resultaat? Kinderen die met elkaar plezier hebben en met elkaar in contact staan. Dat hebben we zelf ervaren.

Structuur dankzij schermen

Overal door het gebouw

Een rooster is het houvast voor leerlingen op een middelbare school. Het geeft het structuur en daarmee rust. In combinatie met de schoolbel weten zij op gedurende de hele dag waar zij moeten zijn. En hoe laat.

Maar wanneer je geen mobiel meer in je tas hebt, dan moet dit anders zichtbaar zijn. En zo plaatsten wij door de hele school hoogwaardige display schermen om de rooster informatie, algemene informatie en wijzigingen zichtbaar te maken.

Image link

Duidelijkheid

Door het hele gebouw

Image link

Jeugd en schermen. Dat is een combinatie die onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Maar wij hebben toch iets bijzonders ervaren tijdens de installatie op het Ichthus.

De kinderen spelen weer met elkaar. Staan met allen rond de tafeltennistafel.
Of spelen een potje tafelvoetbal. Ze hebben lol.Ouwehoeren met elkaar.
Zo gaaf om te zien! Want volgens mij was dat precies de bedoeling van dat verbod. Nu ben ik niet zo van de regels... Maar zou het in dit geval wel helpen?

Image link

"Super blij met de schermen"

Dailey van Galen

Het Ichthus is blij met onze installaties. Jesse van Duijn, facilitair op het Ichthus zegt: "We zijn erg blij met de door jullie geïnstalleerde schermen! Mooi om te zien hoe groepen scholieren staan te staren naar de schermen!"

Dailey van Galen, verantwoordelijk voor facilitaire zaken vervolgt: "Super blij met de schermen. Ook nog eens goede en vooral snelle service gekregen door jullie. Thnx!"

Wij zijn Van Brienen AV

Wij helpen bedrijven schitteren in beeld en geluid

Al sinds ons bestaan in 2014 hebben wij een voorliefde voor het installeren van AV-apparatuur in het bedrijfsleven. Daar ligt ons hart. Voelen wij ons thuis. We begrijpen welke urgentie er speelt en hoe belangrijk AV oplossingen zijn voor organisaties zoals jou.

Image link

Deze bedrijven

Gingen jou al voor

Wil jij ook indruk maken

met audiovisuele middelen in jullie organisatie?

Maak een afspraak met onze adviseur voor een inventarisatie bij jullie op locatie.
Ontvang een onderbouwd voorstel over de presentatie schermen die wij adviseren.
Plan de installatie en maak indruk met een simpele bediening en spectaculair beeld en geluid.

Zet de eerste stap naar functionele audiovisuele techniek

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.