Draadloze online meetings bij PKF Wallast

In totaal 3 vergaderruimtes zijn ingericht met draadloze videoconferencing systemen met megascherpe presentatieschermen.

Draadloze online meetings

bij PKF Wallast in Hoofddorp

Van Brienen AV kreeg samen met partner Office Projects de opdracht om 3 kantoorruimtes in het bedrijfspand van PKF Wallast in Hooffdorp te upgraden.

Waar Office Projects zorgde voor al het meubilair en de aankleding verzorgden wij alle audiovisuele installaties met daarin de mogelijkheid om draadloos online meetings te faciliteren op indrukwekkende presentatieschermen.

Draadloos meeten

Klik en klaar

Online meeten is in veel bedrijven nog steeds een grote uitdaging. Vooral het technische deel is vaak slecht ingericht. Dat was ook het geval bij PKF Wallast. Zij kozen voor om te vernieuwen en kozen daarbij voor gemak.

Gemak van draadloos online meeten. Dat wil zeggen. Binnenkomen, laptop starten, drukken op de knop en gaan met die banaan. Zo simpel kan het leven zijn. En het gedoe wat iedereen altijd had met inloggen en opstarten is nu verleden tijd.

Image link

Maak indruk

met scherp beeld

Image link

PKF Wallast koos voor presentatieschermen van Sony, die zorgen voor een messcherp beeld. Niet alleen is dat fijn wanneer je online vergadert. Maar ook wanneer je relaties op bezoek krijgt op je kantoor en je wilt samen meeten.

Want in dat geval zet je de meest heldere presentaties op het scherm. En daarmee maak je indruk. Want je hebt het gewoon goed voor elkaar. Waardoor je alle technische frictie uit zo'n meeting haalt. Goede keus van PKF Wallast!

Image link

Prachtig meubilair en inrichting

Door Office Projects

Wij trekken vaak samen op met Office Projects. Zo ook bij PKF Wallast waar zij alle ruimtes schitterend hebben aangekleed qua inrichting en meubilair. Samen is dat een fantastische combinatie, want de techniek kan zo opgaan in het interieur.

Zo delen we ook onze showroom samen in Velserbroek waar we de AV oplossingen die we bij PKF Wallast hebben geïnstalleerd ook in real-life demonstreren. Gaaf he? Kom je een keer langs?

Wij zijn Van Brienen AV

Wij helpen bedrijven schitteren in beeld en geluid

Al sinds ons bestaan in 2014 hebben wij een voorliefde voor het installeren van AV-apparatuur in het bedrijfsleven. Daar ligt ons hart. Voelen wij ons thuis. We begrijpen welke urgentie er speelt en hoe belangrijk AV oplossingen zijn voor bedrijven zoals jou.

Image link

Deze bedrijven

Gingen jou al voor

Wil jij ook indruk maken

met audiovisuele middelen in jullie bedrijf?

Maak een afspraak met onze adviseur voor een inventarisatie bij jullie op locatie.
Ontvang een onderbouwd voorstel over de presentatie schermen die wij adviseren.
Plan de installatie en maak indruk met een simpele bediening en spectaculair beeld en geluid.

Zet de eerste stap naar functionele audiovisuele techniek

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.