AV oplossingen bij Payconiq International

Vergaderruimtes met displays en videoconferencing, alsook roombooking displays. En in het werkcafé een dik scherm met geluid.

AV oplossingen Payqonic

Volledige update van het kantoorpand

bij Payconiq International

Van Brienen AV kreeg samen met partner Office Projects de opdracht om de volledige kantoor etage van Payconiq International te moderniseren.

Waar Office Projects zorgde voor al het meubilair en de aankleding verzorgden wij alle audiovisuele installaties met daarin videoconferencing, ruimtereservering, presentatieschermen en muziekinstallatie.

Boardroom met videoconferencing

Messcherpe presentaties

De boardroom is altijd het paradepaardje binnen een kantoor. Het is de plek waar besluitvorming plaatsvindt en belangrijke gesprekken gevoerd worden. Daarom is de uitrustig in de boardroom net een tandje geavanceerder.

De Sony schermen zorgen voor een messcherp beeld en met de videoconferencing oplossingen van Logitech kan er perfect gecommuniceerd worden met de andere kant van het scherm.

De bediening is simpel. Met een enkele druk op de knop kan de meeting starten.

Image link

Kleine vergaderruimtes

Krijgen flinke update

Image link

Ook de kleinere vergaderruimtes krijgen een grondige update en worden flink gemoderniseerd met nieuwe schermen en videoconferencing.

Dankzij een simpel te boeken reserveringssysteem kunnen ruimtes door de medewerkers van Payconiq gereserveerd worden. Hierdoor ontstaat een veel prettigere workflow en samenwerking onderling.

De ruimtes kunnen vanaf een smartphone geboekt worden en er is direct koppeling met een online agenda. Bovendien geven de displays op de ruimtes zelf exact aan of de ruimte bezet is of wanneer de volgende reservering is geplaatst.

Image link

Geluid en beeld in werkcafé

Indruk maken

Het werkcafé is een prachtige plek om in te vertoeven. Niet alleen vanwege de gezellige en fijne sfeer die er hangt, maar ook vanwege het loepzuivere geluid dankzij de muziekinstallatie die we hebben geplaatst."

De muziekinstallatie is gekoppeld op het dikke scherm wat we hebben geplaatst. Dus bij de vrijdagmiddagborrel of bij evenementen kan de ruimte direct klaar gemaakt worden voor vertier en plezier!

Wij zijn Van Brienen AV

Wij helpen bedrijven schitteren in beeld en geluid

Al sinds ons bestaan in 2014 hebben wij een voorliefde voor het installeren van AV-apparatuur in het bedrijfsleven. Daar ligt ons hart. Voelen wij ons thuis. We begrijpen welke urgentie er speelt en hoe belangrijk AV oplossingen zijn voor bedrijven zoals jou.

Image link

Deze bedrijven

Gingen jou al voor

Wil jij ook indruk maken

met audiovisuele middelen in jullie bedrijf?

Maak een afspraak met onze adviseur voor een inventarisatie bij jullie op locatie.
Ontvang een onderbouwd voorstel over de presentatie schermen die wij adviseren.
Plan de installatie en maak indruk met een simpele bediening en spectaculair beeld en geluid.

Zet de eerste stap naar functionele audiovisuele techniek

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.