Arbeidsvitaminen in de productieruimtes

Bij Megacon in Velsen-Noord

Lekker werken

Met muziek bij Megacon

In Nederland hoort muziek bij onze werk cultuur. In de fabriek, productieruimtes of in logistieke omgevingen zorgt de radio voor een positieve noot op de werkvloer.

Van Brienen AV installeert al jarenlang muziek op de werkvloer. Dit keer bij Megacon in Velsen-Noord.

Muziek in de productie

Megacon uit Velsen-Noord

Megacon is specialist in procesinstallaties in regio Noord-Holland. Als totaaloplosser bouwen zij apparaten en leidingsystemen voor de industriële markt.

Zo zijn zij specialisten in inmeten door middel van 3D-scanning, engineering van werktekeningen, fabriceren van stalen en roestvaststalen apparaten, stalen constructiewerken en industrieel leidingwerk.

Hun bedrijfspand staat in Velsen-Noord. Van Brienen kreeg de opdracht van Algemeen Directeur Mart Hester om het bedrijf van muziek op de werkvloer te voorzien.

Image link

Vakkundige montage en afstelling

Van het geluid

Image link

Door de hele productieruimte heen hebben wij een groot aantal luidsprekers geplaatst waardoor de radio overal goed te horen is en het nieuws goed te verstaan.

We hebben gekozen voor een internetradio waardoor het signaal altijd stabiel is. Megacon heeft daardoor geen last van storingen of uitval.

De radio is makkelijk te bedienen. Men kan eenvoudig van zender willen wisselen en het volume harder of zachter zetten

Image link

Algemeen Directeur

Mart Hester:

Hester: "Van Brienen AV heeft ons een scherpe aanbieding gemaakt op onze wens om 'arbeidsvitaminen' te installeren in de productie ruimte van Megacon. We wilden graag naar de radio luisteren in de fabriek. De muziekbron moest wel makkelijk in te stellen zijn."

"We hebben diverse leveranciers benaderd, maar van Brienen AV sprong er tussenuit vanwege hun persoonlijke aanpak. We hebben dan ook niet getwijfeld. De service die we hebben ontvangen, het goede advies en het goede geluid bewijzen dat wij de juiste keuze hebben gemaakt."

Wij zijn Van Brienen AV

Wij helpen bedrijven met muziek op de werkvloer

Als werkgever gun jij jouw medewerkers toch ook het plezier van de radio tijdens het werk? Dat getuigt van goed werkgeverschap! De investering is gering en de resultaten des te groter. Bovendien kun je 20 jaar lang genieten van deze investering.

Image link

Deze bedrijven

Gingen jou al voor

Wil jij ook positieve energie

In je bedrijfshal dankzij muziek?

Plan een afspraak met onze vaklui. Dan komen wij vrijblijvend bij jou op de zaak kijken wat nodig is.
Ontvang een uitgebreid voorstel op maat gemaakt, voor jullie bedrijfshal
Plan de installatie en geniet hierna van een fantastische muziekweergave in jullie bedrijfshal.

Zet de eerste stap naar functionele audiovisuele techniek

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.