KANDAO MEETING PRO

360 º vergaderen als een professional

Kandao Meeting Pro van brienen AV

KANDAO Meeting PRO

Op zoek naar een all-in-one camera met 360° beeld, ingebouwde microfoons en een krachtige luidspreker? Dit is de beste oplossing. Bovendien stop je deze Kandao Meeting PRO camera gemakkelijk in je tas! Je neemt hem mee naar de volgende locatie om te kunnen vergaderen. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt de Kandao Meeting PRO Corona-proof en verslaat deze camera met gemak elke variant.

Kando meeting pro vergaderen elke hoek
Kraakhelder geluid

8 microfoons

In de Meeting PRO zitten acht geavanceerde ingebouwde microfoons om zo optimaal het geluid van de vergadering op te pikken.

Ondersteuning

Veel vergader applicaties werken top met de KANDAO Meeting Pro

https://vanbrienen.nl/wp-content/uploads/2021/01/Kandao-meeting-pro-merken-overzicht-van-brienen.jpg

Kando meeting pro vergaderen 360 graden
Uniek HI-FI geluid

Geweldig geluid

In de Meeting Pro zit een zeer geavanceerde HI-FI speaker ingebouwd. Op deze manier kunt u optimaal schitteren in geluid.

Kandao meeting pro covid 19 oplossing vergaderen

KANDAO – COVID-19

De vraag naar video camera’s om online te vergaderen is door Covid-19 enorm toegenomen. Om u te kunnen helpen, de beste camera’s en microfoons aan te schaffen, om online te kunnen overleggen, hebben wij van een hoop merken demo units beschikbaar. Daarvan hebben wij uiteraard voorraad om aan u te leveren. De Kandao Pro 360° conference camera springt er wel echt uit. Een echte alleskunner en stand-alone video conference unit die zo in uw jaszak past!

Intelligente Tracking en Auto-focus

Door het gebruik van de allernieuwste technologie focust de Kandao Meeting Pro 360° automatisch op de actieve spreker. Bij meerdere sprekers wordt het camera beeld gesplitst en deze in een 360° brede kijkhoek aan de bovenkant van het scherm getoond. Ook is er een close-up shot van de actieve spreker onder aan in het beeld. De snelheid waarmee de spraakherkenning en de gezichtsdetectie werken is écht niet bij te houden. Dit is de allerbeste All-in-one camera. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar ik kom het graag bij u demonstreren, want met deze Kandao Meeting Pro 360° wordt videobellen een makkie.

Kandao Meeting pro covid proof
1.5 meter Afstand houden

Afstand houden tijdens vergaderingen lukt met gemak met de A.I. technologie van KANDAO.

Kandao-meeting-pro-360-van-brienen

Kandao Meeting Pro, een plaatje

2 camera’s waarmee in 360° het beeld wordt gemaakt, waarbij de gehele ruimte dus goed zichtbaar is. Uw ruimte wordt door de speciale camera met 8K resolutie opgenomen, hierdoor kan elk beeld met Full HD worden weergegeven.

Het beeld is werkelijk fantastisch en laat u echt schitteren. Verstaanbaarheid tijdens uw videovergadering is heel belangrijk.

Hoort u weleens dat u slecht te verstaan bent tijdens een online meeting?

De 8 ingebouwde microfoons zorgen ervoor dat u echt overkomt op de mensen aan de andere kant van de lijn.

Fantastische audio opname door 8 omnidirectionele microfoons. De straal waarin u wordt versterkt is 5,5 × 2 meter, er is geen betere all-in-one camera dan de Kandao Meeting Pro 360°.

Kandao meeting pro van brienen oplossing covid 19 vergaderen

Schitteren in beeld en geluid

Bij van Brienen zijn we altijd bezig met nieuwe technologien en anticiperen we op de ontwikkelingen in en rondom de markt. Op deze manier zijn wij altijd bezig om onze klanten te laten schitteren in beeld en geluid. Wat bij ons ook hoog in het vaandel staat is veiligheid van medewerkers en onze klanten. Dit is de reden waarom we voor vergaderen momenteel een onderzoek hebben gedaan. De KANDAO meeting pro kwam het beste naar voren.

Geen Echo of ruis

Door de 8 ingebouwde omnidirectionele microfoons van de Kandao Meeting Pro 360° bent u gegarandeerd van een perfecte opname uit elke hoek met een bereik van 5,5 meter. In combinatie met de ingebouwde luidspreker is een galm of een ruis verleden tijd, geen echo, geen ruis, alleen maar de audio die u wil horen.

8K opname camera met full HD weergave

Door gebruik te maken van Ultra-HD Fisheye lenzen geeft deze (mobiele) camera een breed gezichtsveld en zorgt voor een duidelijke weergave. De Kandao Meeting Pro 360° is ontworpen om video vergaderen slimmer te maken. De Kandao Meeting Pro 360° camera legt de hele ruimte vast in een hoge resolutie .

360-graden-videovergadercamera-van-brienen

Kandao meeting pro & 1,5 meter afstand

Normaal konden wij makkelijk met zijn allen bij elkaar om een camera heen gaan zitten, zodat iedereen goed zichtbaar was. Helaas is het door Covid19 niet meer toegestaan om binnen 1,5 meter te komen van je collega. Wij hebben bij van Brienen een zeer geschikte oplossing, doormiddel van deze (mobiele) camera kan iedereen comfortabel op 1,5 meter afstand om de tafel gaan zitten, want de Kandao Meeting Pro 360° camera heeft door zijn 360° camera iedereen in beeld.

Wij laten u schitteren in beeld en geluid

Door de automatische kleuroptimalisatie worden lichtomstandigheden aangepast in de camera. De Kandao Meeting Pro 360° beschikt over dynamische belichting en verfijnt huidtinten, zodat sprekers er geweldig uitzien op het scherm.

Kandao Meeting Pro