Hybride Werken Week 2023

Ontdek de nieuwste ideeën op gebied van audiovisuele apparatuur

Kandao Meeting Pro van brienen AV

U bent uitgenodigd…

Tijdens de Hybride Werken Week neemt Van Brienen AV u mee langs de belangrijkste actuele vragen op het gebied van audiovisuele oplossingen voor organisaties. Kom naar de compleet vernieuwde showroom op 6, 7 of 8 juni en maak het mee.

Stuur een berichtje info@vanbrienen.nl als u langs wilt komen.

Presentatie schermen

Ontdek de kracht van visuele impact met onze indrukwekkende presentatieschermen!

Bent u op zoek naar een manier om uw presentaties naar een hoger niveau te tillen? Wilt u uw publiek betoveren en uw boodschap op een onvergetelijke manier overbrengen? Dan zijn onze presentatieschermen precies wat u nodig heeft!

Interactieve displays

Ontdek de toekomst van interactieve communicatie met onze revolutionaire interactieve displays!

Met onze interactieve displays kunt u een nieuwe dimensie toevoegen aan uw presentaties, vergaderingen, tentoonstellingen en klaslokalen. Ze combineren geavanceerde touch-technologie met verbluffende beeldkwaliteit, waardoor u een naadloze en boeiende gebruikerservaring kunt creëren.

Diverse soundbars met camera

Haal het beste uit uw virtuele communicatie met onze soundbar met camera. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze innovatieve oplossing uw online ervaring kan verbeteren. Geniet van helder geluid, scherpe beelden en een naadloze communicatie met onze soundbar met camera!

Vouwbare LED Wall 135” van Viewsonic

Betreed de wereld van grenzeloze creativiteit en verbluffende visuele impact met onze baanbrekende vouwbare LED-videowall!

Bent u op zoek naar een oplossing die uw boodschap op een unieke en opvallende manier kan overbrengen? Wilt u uw publiek betoveren en hen meeslepen in een visueel spektakel? Onze vouwbare LED-videowall biedt u de ultieme mogelijkheden.

Roombooking displays

Optimaliseer uw vergaderervaring met onze handige roombooking displays!

Verbeter de efficiëntie, optimaliseer uw middelen en maak van vergaderen een moeiteloze ervaring met onze handige roombooking displays!

Narrowcasting

Bereik uw doelgroep op een gerichte en impactvolle manier met narrowcasting!
In een wereld vol informatieoverload is het van cruciaal belang om op te vallen en de aandacht van uw doelgroep te trekken. Met narrowcasting kunt u uw boodschap op een dynamische en gepersonaliseerde manier communiceren, direct naar de juiste doelgroep op het juiste moment.

Wegbewijzering met Gobo projectie

Navigeer moeiteloos door ruimtes en creëer een memorabele ervaring met onze weg- en bewegwijzeringssystemen met Gobo-projectie!

Met Gobo-projectie kunt u aangepaste afbeeldingen, logo’s, pijlen en tekst projecteren op muren, vloeren of andere oppervlakken om de juiste route aan te geven.
cinema
Nieuwste beeldschermen

DISPLAYS

Succesvol ONLINE VERGADEREN, wij hebben de juiste oplossingen.

Ondersteuning

Altijd de beste service bij familiebedrijf Van Brienen AV.

https://vanbrienen.nl/wp-content/uploads/2021/01/Kandao-meeting-pro-merken-overzicht-van-brienen.jpg

azm2
bekijk onze..

...multi zone audiosysteem

Multizone audiosystemen voor kantoren, horeca, shopping en magazijn.