Nieuw geluid voor Kanteen 25 in Amsterdam

Een veelzijdige geluidsinstallatie die past bij het multifunctionele karakter van Kanteen25.

Veelzijdige geluidsinstallatie

aangepast op Kanteen25

Kanteen25 is een uniek plekje in Amsterdam, gelegen op het Marineterrein in de buurt van het NEMO Science Museum en het Centraal Station. 'Een culinaire speelplaats' noemen ze zichzelf. Een plek waar goed eten, verbondenheid, jong talent en kwaliteit gevierd wordt.

Omdat Kanteen25 de nadrukkelijke focus heeft op lokale sourcing zijn wij er dan ook trots op dat wij met ons Amsterdamse team mochten meedenken over een veelzijdige geluidsinstallatie. Een geluidsinstallatie die past bij het multifunctionele karakter van Kanteen25.

Geluid is belangrijk

Maar gebruik ook

Een muzieksysteem vormt de basis van de geluidsinstallatie. Vanuit deze muziekcomputer wordt het audiosignaal gestuurd naar een verdeelstation. In vaktermen wordt dit ook wel een audio matrix genoemd.

We hebben deze matrix zo afgesteld dat Kanteen25 is opgedeeld in verschillende audiozones. Al deze audiozones kunnen apart van elkaar bediend worden via één van de bedienpanelen.

Zo kan het geluid van het podium, bij de bar of in het restaurant apart van elkaar worden geregeld. Ideaal in het geval van bijeenkomsten, evenementen of natuurlijk reguliere avonden.

Image link

Onopvallende speakers

in het plafond

Image link

Assistent General Manager Merle vroeg ons om de speakers niet al te opvallend te plaatsen. We hadden hierbij een gelukje want het plafond was zwart gespoten met geluidsaborberende spray.

We konden hier perfect een verdeling maken met pendelspeakers. Deze zijn door de hele ruimte verdeeld en in groepjes aangesloten. Deze 'groepjes' vormen de zones, zoals hierboven genoemd.

De speakers zijn onopvallend en kunnen natuurlijk makkelijk harder of zachter gezet worden.

Image link

Legaal muziek afspelen

Merle Slenderbroek

Merle Slendebroek was duidelijk tijdens onze eerste kennismaking: "We zijn op zoek naar een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en presentatie doeleinden.

Voor de muziek willen we graag wat extra betalen, zodat we de muzikanten en producers compenseren voor hun bijdrage. Net zoals dat we lokaal sourcen vinden we het ook belangrijk dat iedereen het deel krijgt wat hij verdient."

Dat is gelukt!

Wij zijn Van Brienen AV

Wij helpen bedrijven schitteren in beeld en geluid

Al sinds ons bestaan in 2014 hebben wij een voorliefde voor het installeren van AV-apparatuur in het bedrijfsleven. Daar ligt ons hart. Voelen wij ons thuis. We begrijpen welke urgentie er speelt en hoe belangrijk AV oplossingen zijn voor organisaties zoals jou.

Image link

Deze bedrijven

Gingen jou al voor

Wil jij ook mooi geluid

In jouw bedrijf?

Maak een afspraak met onze adviseur voor een inventarisatie bij jullie op locatie.
Ontvang een onderbouwd voorstel over de presentatie schermen die wij adviseren.
Plan de installatie en maak indruk met een simpele bediening en spectaculair beeld en geluid.

Zet de eerste stap naar functionele audiovisuele techniek

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.