Audiovisuele installaties voor het Radisson Blu Hotel

Alle audiovisuele middelen in vergader- en presentatiezalen vervangen

Radisson Blu Hotel

Hoogwaardige audiovisuele update

Bij het Radisson Blu Hotel Schiphol

Van Brienen AV kreeg opdracht om alle audiovisuele installaties voor het Radisson Blu Hotel op Schiphol te ontwerpen en te installeren.

Deze installaties liepen synchroon met de renovatie van de ruimtes, waardoor wij hebben samengewerkt met bouwbedrijven, stoffeerders en elektro installateurs. Een project waar wij erg trots op zijn.

Fantastische presentatie beleving

En makkelijk te bedienen

De balzaal 'Noord-Holland' is de grootste ruimte in het Radisson Blu en heeft veel natuurlijk daglicht. De totale oppervlakte is 435 vierkante meter en de zaal herbergt een capaciteit van circa 435 personen.

Krachtige projectoren zorgen ervoor dat de projecties ook bij veel daglicht perfect te zien zijn. Daarnaast hebben we een audiosysteem aangelegd dat meebeweegt met de activiteiten in de ruimte, zoals plenaire sessies, bruiloften, autopresentaties of tentoonstellingen.

Met één druk op de knop van het touchpanel zet de Balzaal zichzelf technisch klaar voor het event.

Image link

Update voor alle vergaderzalen

Overal top kwaliteit beeld en geluid

Image link

De vergaderzalen Gelderland, Groningen, Utrecht en Zeeland zijn uitgerust hoogwaardige beeldschermen of projectoren en gekoppeld met een eigen individueel audiosysteem.

Tijdens presentaties en meetings wordt het geluid perfect gesynchroniseerd met het beeldmateriaal dat wordt geprojecteerd. Hierdoor ontstaat een waanzinnige audiobeleving bij elke meeting.

Elke ruimte hebben wij individueel bekeken om hier een scherm of projectie bij te vinden die kloppend is bij het licht in de ruimte. Alle ruimtes zijn eenvoudig te bedienen, zodat het facilitaire team van het Radisson Blu niet belast wordt met technische vraagstukken.

Image link

Ultieme simpele bediening

Jeroen van Brienen:

"In de grote zaal hebben wij alles op alles gezet om een gebruiksvriendelijke bediening te maken. Deze bediening is verbonden met alle technische audiovisuele apparatuur die achter de schermen te vinden is."

"Dankzij een overzichtelijk touchscreen kunnen alle mogelijke evenementen gefaciliteerd worden met één druk op de knop. Het geluid beweegt hierin mee. We zijn erg trots op deze programmering. Dit hebben we ook van het Radisson Blu terug gekregen. Zij zijn erg blij met deze aanpak en kunnen hierdoor snel schakelen tijdens evenementen of bij het ombouwen van de ruimte voor een volgend event."

Wij zijn Van Brienen AV

Wij helpen hotels met audiovisuele installaties

Al sinds ons bestaan in 2014 hebben wij een voorliefde voor het installeren van AV-apparatuur in hotels. Daar ligt ons hart. Voelen wij ons thuis. We begrijpen welke urgentie er speelt en hoe de audiovisuele apparatuur vooral dienend moet zijn aan de gasten.

Image link

Deze bedrijven

Gingen jou al voor

Wil jij ook indruk maken

met audiovisuele middelen in jullie hotel?

Maak een afspraak met onze adviseur voor een inventarisatie bij jullie op locatie.
Ontvang een onderbouwd voorstel over de presentatie schermen die wij adviseren.
Plan de installatie en maak indruk met een simpele bediening en spectaculair beeld en geluid.

Zet de eerste stap naar functionele audiovisuele techniek

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.