Omroepsysteem

Overal waar je komt, kom je ze tegen. Omroepsystemen. Van winkels tot kantoren. Van grote bedrijfshallen tot buitenterreinen. En het mooie van deze systemen is de multifunctionele toepasbaarheid. Want ze zijn bijvoorbeeld eenvoudig te koppelen met een ontruimingssysteem en spelen net zo makkelijk je achtergrondmuziek af. Zo kun je met 1 luidspreker uit de voeten.

sportspeaker-van-brienen-av-voetbalveld
Sportspeakers-tribune-van-brienen-av

Sportspeaker Tribune

Sportspeaker zwembad

Sportspeaker Zwembad

Sportspeaker-sporthal-van brienen

Sportspeaker Sporthal

Sportspeaker kantine van brienen AV

Geluidsinstallatie Kantine

Bij Van Brienen AV werken specialisten welke het telkens weer een “sport” vinden om het geluid te optimaliseren in deze, over het algemeen, grote sporthallen. Dankzij onze slimme calculaties, simulaties en rekening houdend met akoestische waarden lukt het ons altijd om te scoren.

Danny

Van Brienen Audio visueel en meer

Sportspeaker hangend op voetbalveld av en meer

Sportspeaker installatie

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw nieuwe sportspeakers goed zijn afgestemd voor een optimale verstaanbaarheid. Bij van Brienen kunen we snel een sportspeaker installatie uitvoeren.

Sportspeaker – Veldspeaker

Deze speakers zijn zeer geschikt op en rondom het veld. Ze geven een helder geluid waardoor de sprekers goed te verstaan zijn. De bezuiging van de veldspeaker is gesloten. Een gesloten behuizing zorgt ervoor dat er geen kans is voor vogels om een nest te maken. Daarnaast hebben de uitwerpsellen ook geen invloed op de speaker. Uiteraard is zijn onze speakers in TOP conditite. Ze staan altijd voor u klaar en zijn weerbestendig. U krijgt op een sportspeaker vijftien jaar garantie. Met deze speakers bewijst u de club echt een dienst en laat u de vrijwilligers en clubleden schitteren in beeld en geluid.

Helder geluid
Weer bestendig
5 jaar garantie
Gesloten behuizing

Sportspeaker – Tribune

Deze speakers zijn zeer geschikt op en rondom de tribune Ze geven een helder geluid en klinken zoals een kwalitatieve speakers zoals u dit kent van uit eigen woonkamer. Deze speakers zijn ideaal op de tribune of rondom het terras. Bij van Brienen audiovisueel en meer houden we rekening met de geluidsresonatie. Dit houd in dat we een vertraging inbouwen zodat het geluid van het veld en bijvoorbeeld het terras of tribune goed verstaanbaar blijft. Deze speakers hebben zich de afgelopen jaren bewezen daarom passen ze perfect in ons assortiment.

Helder geluid
Weer bestendig
5 jaar garantie
Geschikt voor tribune of terras
Sportspeaker tribune optimaal geluid

Sportspeaker installatie

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw nieuwe sportspeakers goed zijn afgestemd voor een optimale verstaanbaarheid. Bij van Brienen kunen we snel een sportspeaker installatie uitvoeren.

Sportspeaker-indicatie-opstelling

Indicatie

Bij van Brienen AV vinden we het belangrijk dat onze projecten slagen en dat u als klant tevreden bent. U ziet hier een incidatie van een meting die we visueel inzichtelijk hebben gemaakt om te laten zien hoe wij te werk gaan. We meten nauwkeurig met onze meetapparatuur en ervaring wat voor uw club de beste instellingen zijn. Dit doen we niet alleen buiten op een sport veld maar ook binnen bij bijvoorbeeld een sporthal of zwembad. Waar buiten we rekening houden met de leefomgeving zoals nagelegen wijken zijn er binnen weer andere omstandigheden. Samen met u komen we tot een geschikte oplossing.

Excellente verstaanbaarheid

We meten de omstandigheden rondom uw complex. Zodat u zeker bent van een exxelente verstaanbaarheid.

Gratis demonstratie

Graag bieden we jullie de mogelijkheid om onze oplossingen gratis te horen.U kunt dan zelf horen hoe uw toekomstige installatie zal gaan klinken.

Referenties

Wij voorzien u graag van voorbeelden en referenties omdat we trots zijn op onze projecten en al onze klanten laten schitteren in beeld en geluid.

Sportspeakers-bedienen-apartaudio

Eenvoudige bediening

Een systeem wat gemakkelijk te bedienen is en begrijpbaar voor u en de vrijwillgers van de club. Het bedienen van de sportspeakers is eenvoudig om te doen. Wij  zorgenvdat het sportspeaker systeem zo is geinstalleerd  dat de bediening eenvoudig is. De bediening van het systeem kan met een tablet of met een mobiele telefoon. Deze bediening heeft dan een bereik van zo’n 20 meter rondom het installatie punt.

Wat kan er bediend worden?

Muziek aan/uit zetten
Muziek harder/zachter zetten
Microfoon aan/uit zetten
Microfoon harder/zachten zetten
Muziek vanaf Spotify activeren (bijv. bij een doelpunt)
Playlist Spotify activeren (bijv. voor de warming up)

Draadloze microfoon

Wij zorgen ervoor dat de microfoon door de spreker op en rond de tribune draadloos gebruikt kan worden. Mocht u meer bereik wensen, dan kan dit natuurlijk. Vraag ons hier gerust naar in uw gesprek met één van de audiovisuele specialisten van ons bedrijf.

Microfoon-sport-speaker-AV-brienen-van
draadloos-bestanden-afspelen-sport-geluidsinstallatie-van-brienen

Draadloos bestanden afspelen

Het afspelen van bestanden kan draadloos via onze speciale afspeelunit. Wist u dat het ook mogelijk is om niet draadloos de sportspeaker installatie te bedienen? Bij van Brienen audiovisueel en meer hebben we ook bedrade oplossingen. De gebruikers bedienen de installatie vervolgens rechtstreeks vanaf de geluidsinstallatie unit.

Wat kan er bediend worden?

Muziek aan/uit zetten
Muziek harder/zachter zetten
Internetradio met 10 voorkeurszenders
USB stick met muziekbestanden afspelen
Draadloze Spotify connectie