“Muziek op Kantoor”

Wie luistert er nu niet naar muziek op kantoor?

De radio is niet weg te denken uit de Nederlandse kantoren en ook steeds vaker wordt Spotify gebruikt. Hoe leuk is het om samen met je collega´s naar de Top 2000 en naar de lekkerste zomerhits te luisteren of samen afspeellijsten te delen.

Muziek maakt vrolijk. En wanneer je vrolijk bent werk je lekkerder, waarmee je dus automatisch veel productiever bent. Daar zal je werkgever blij mee zijn!
Het is natuurlijk wel belangrijk dat die muziek goed te horen is.

En daar zorgen wij voor.

Waardoor jullie lekker naar muziek kunnen luisteren op kantoor.

Hoe wij zorgen voor goede muziek op kantoor

Onze audiovisuele specialist komt vrijblijvend bij jullie langs om jullie kantoor te bekijken en jullie wensen te bespreken.

Dankzij onze expertise weten wij hoe de muziek makkelijk bediend kan worden en hoeveel luidsprekers er nodig zijn om een gelijkmatige spreiding van de muziek in jullie kantoor te krijgen. Anders klinkt het aan de ene kant te hard en aan de andere kant te zacht.

Onze oplossingen worden al meer dan 25 jaar verkocht in een zakelijke markt. Dit zijn inbouw oplossingen in het plafond tot ‘Sonos-achtige’ systemen voor kantoren zoals je thuis gewend bent.

Geen technisch gedoe

U bent geen techneut, maar u wilt uw collega’s wel alle plezier faciliteren. Met onze geluidsinstallaties wordt de bediening een fluitje van een cent.

Recente kantoor locaties opgeleverd:

Kantoor Amsterdam

Met veel plezier bezoek ik verschillende bedrijfs-locaties in Nederland. Tijdens dit bezoek bespreken we de wensen, bekijken we de huidige installatie en demonstreer ik nieuwe oplossingen op de audiomarkt. Ik merk dat locaties met name onder de indruk zijn over de mogelijkheden om de bediening eenvoudig te maken.

Harry Scheringa

Van Brienen AV

Excellente verstaanbaarheid

We meten de omstandigheden rondom uw ruimte. Zodat u zeker bent van een exxelente verstaanbaarheid.

Gratis demonstratie

Graag bieden we jullie de mogelijkheid om onze oplossingen gratis te horen.U kunt dan zelf horen hoe uw toekomstige installatie zal gaan klinken.

Referenties

Wij voorzien u graag van voorbeelden en referenties omdat we trots zijn op onze projecten en al onze klanten laten schitteren in beeld en geluid.

draadloos-bestanden-afspelen-sport-geluidsinstallatie-van-brienen

Kan ik zelf muziek op kantoor aansluiten?

Natuurlijk kun je een geluidsinstallatie zelf aansluiten. Wanneer je zelf elektriciens of IT-ers in je team hebt, dan kunnen zij goed zelf bekabelen en aansluiten. De IT-afdeling speelt sowieso een belangrijke rol, omdat zij het netwerk beheren en een deel van het audiosysteem hier vaak gebruik van maakt.
Echter kiezen de meeste partijen ervoor om het gehele pakket door ons te laten verzorgen. We zorgen voor een gebruiksvriendelijk bediening en het systeem kan niet kapot gaan door ingebouwde beveiligingen.

Een keertje luisteren?

Maak een afspraak met onze audiospecialist, die jullie kantoor komt bekijken en jullie enkele oplossingen kan laten zien en horen.

Eerst zien en horen, dan geloven

Wij laten je met alle plezier onze oplossingen zien en horen, waarna jullie een zorgvuldige keuze kunnen maken voor een bepaald type systeem. Door onze luidsprekers te beluisteren ervaar je zelf meteen waarom wij deze oplossingen adviseren.

Of liever zelf kopen bij een webshop?

Dat is mogelijk. Het advies is geheel vrijblijvend en je hoeft de apparatuur natuurlijk niet bij ons te kopen. Toch kiezen de meeste bedrijven ervoor om het door een professioneel bedrijf te laten installeren.
Hieronder lees je wat de voordelen zijn van een professionele audio installateur:

Wij kopen rechtstreeks in bij de importeur
Je ontvangt 5 jaar garantie op de complete installatie
Alle bekabeling wordt netjes weggewerkt
De klank wordt op locatie geperfectioneerd
Je hebt minimale overlast van de installatie
draadloos-bestanden-afspelen-sport-geluidsinstallatie-van-brienen