“Gastvrijheid zoals het HOORT”

Goede kwaliteit muziek is van groots belang in de gastvrijheidssector. Bij ontvangst, verblijf en afscheid heeft de sfeer van muziek en het geluidsvolume invloed op het welzijn van uw gasten.

Een hartelijk welkom

Muziek helpt bij het maken van een eerste indruk. Uw gasten doen de jas uit en krijgen een nieuwe jas aangereikt door een deken van fijne achtergrondmuziek.

Het welzijn van uw gasten staat voorop. Door te kiezen voor een geluidsinstallatie met uitstekende geluidskwaliteit geef je hen een goed gevoel.

Het volume staat in het teken van uw gasten

Tijdens het verblijf is geluidsvolume belangrijk. Zowel te hard als te zacht kan als vervelend worden ervaren. Met onze geluidsinstallaties kunt u hier doeltreffend op inspelen.

Geen technisch gedoe

U bent geen techneut, maar u wilt uw gasten wel met alle plezier faciliteren. Met onze geluidsinstallaties wordt de bediening een fluitje van een cent.

Expert in Horecageluid!

Recente horeca locaties opgeleverd:

Image Item

Met veel plezier bezoek ik verschillende horeca-locaties in Nederland. Tijdens dit bezoek bespreken we de wensen, bekijken we de huidige installatie en demonstreer ik nieuwe oplossingen op de audiomarkt. Ik merk dat locaties met name onder de indruk zijn over de mogelijkheden om de bediening eenvoudig te maken.

Harry Scheringa

Van Brienen AV

Excellente verstaanbaarheid

We meten de omstandigheden rondom uw ruimte. Zodat u zeker bent van een exxelente verstaanbaarheid.

Gratis demonstratie

Graag bieden we jullie de mogelijkheid om onze oplossingen gratis te horen.U kunt dan zelf horen hoe uw toekomstige installatie zal gaan klinken.

Referenties

Wij voorzien u graag van voorbeelden en referenties omdat we trots zijn op onze projecten en al onze klanten laten schitteren in beeld en geluid.

draadloos-bestanden-afspelen-sport-geluidsinstallatie-van-brienen

Draadloos bestanden afspelen

Het afspelen van bestanden kan draadloos via onze speciale afspeelunit. Wist u dat het ook mogelijk is om niet draadloos de installatie te bedienen? Bij van Brienen AV hebben we ook bedrade oplossingen. De gebruikers bedienen de installatie vervolgens rechtstreeks vanaf de geluidsinstallatie unit.

Wat kan er bediend worden?

Muziek aan/uit zetten
Muziek harder/zachter zetten
Internetradio met 10 voorkeurszenders
USB stick met muziekbestanden afspelen
Draadloze Spotify connectie