Het betere draadloos presenteren

Op belangrijke momenten zoals presentaties, speeches, voorstellingen en lezingen mag er natuurlijk niets mis gaan! Gelukkig is er op het gebied van techniek veel verandert. Waar beeldschermen, microfoons en technische installaties voorheen via allerlei kabels aan elkaar verbonden waren, komt er tegenwoordig geen kabel meer aan te pas. En waar draadloos vroeger meteen ‘van mindere kwaliteit’ betekende, is draadloos nu van ongekende kwaliteit. Zo wordt alles niet alleen overzichtelijker, maar ben je op alle belangrijke momenten perfect verstaanbaar en wordt je verhaal ondersteund met beeld van de allerbeste kwaliteit.

Clickshare CX-20

Tot voor kort waren beeldschermen, microfoons en technische installaties verbonden met elkaar door een enorme kluwen kabels, stekkers en pluggen. Eén grote chaos en als er dan iets mis ging…Maar gelukkig hangt de toekomst niet aan een draadje. Bijna alles is nu draadloos, overzichtelijk en van de allerhoogste kwaliteit. De Barco Clickshare  CX-20 zorgt voor deze kwaliteit en laat u schitteren. Vooral in kleine ruimtes is de Clickshare CX-20 perfect tot zijn recht.

Bij Van Brienen AV is draadloos communiceren onze specialiteit. We kennen de systemen, de techniek en de apparatuur. Wij zorgen dat alles vloeiend verloopt, voor een ongekende verstaanbaarheid en hoge beeldkwaliteit. Zo bent u nog nooit overgekomen.

Clickshare CX-20 av van brienen
Clickshare schitteren in beeld en geluid av van brienen

Clickshare CX-20, laat je schitteren

ClickShare is een draadloos presentatie en samenwerking systeem hierdoor kan elke deelnemer zijn content draadloos presenteren op het grote scherm in de vergaderzaal. In het verleden konden we het af met een enkele HDMI kabel. Tegenwoordig hebben de we een breed scala en diversiteit aan apparaten Denk aan een laptop, MacBook of ChromeBook tot een iPad, iPhone of Android apparatuur. Al deze apparaten beschiken over diverse aansluitingen, van HDMI, mini HDMI, Thunderbolt, Displayport tot USB-C. Met een professioneel draadloos presentatie systeem los je al deze problemen op.

Kortom geen gedoe met kabels, wij maken draadloos presenteren via Windows 10 of Mac op je TV en beeldscherm gemakkelijk!

Een ongeëvenaarde gebruikerservaring

Met 1 klik op een knop, wordt de inhoud van een laptop, tablet of smartphone weergegeven op het grote projectiescherm. Het resultaat is dat alle deelnemers intensiever worden betrokken bij de presentatie die u geeft. Iedereen die gebruik maakt van een Barco ClickShare CX-20 is meteen gewend aan het gebruiksgemak en wil nooit meer anders.

Clickshare button CX-20 van brienen AV

Verschillende smaken van ClickShare

Om een perfecte oplossing te bieden bij uw presentatieoplossing heeft Barco ClickShare verschillende smaken welke verdeelt zijn in verschillende clickshare catergorien. Voor een huddle of dynamische vergaderruimte zijn er geschikte oplossingen maar ook biedt Barco optie(s) voor grotere ruimtes voor bijvoorbeeld presentaties voor een wat groter publiek.  Van Brienen geeft graag een advies voor elke ruimte waar een oplossing nodig is. Het staat altijd vrij om te bellen met één van onze specialisten. Op deze manier laten wij ook straks de presentaties van uw bedrijf schitteren. 

Clickshare van brienen av

ClickShare Conference

Clickshare CX-20 van brienen av vergelijking

Clickshare CX -20

 Transformeer kleine vergader- en huddle-ruimten in inspirerende conferencingfaciliteiten.

 

 • Volledige BYOD-ondersteuning
 • Samenwerken op afstand
 • Drievoudig agnostisch: werkt met elk apparaat, met UC-technologie en met elk merk van AV-randapparatuur.
 • Verbeterde beveiliging
 • Verbonden en beheerd in de cloud
Clickshare CX-30 van brienen av vergelijking

Clickshare CX -30

Naadloos en draadloos vergaderen in kleine tot middelgrote vergader- en conferencingruimten.

 

 • Volledige BYOD-ondersteuning
 • Werk samen op afstand
 • Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware-update)
 • Werkt met je apparaat, je conferencingplatform (UC) en je eigen randapparatuur
 • Verbeterde beveiliging
Clickshare CX-50 van brienen av vergelijking

Clickshare CX -50

Breng eersteklas draadloos vergaderen en samenwerking op afstand naar je vergaderruimten en directiekantoor

 • Volledige BYOD-ondersteuning
 • Samenwerken op afstand in de hoogste kwaliteit
 • Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware-update)
 • Drievoudig agnostisch: je laptop, je conferencingplatform (UC) en je USB-apparaat.
 • HDMI-ingangskabel

Wat is ClickShare Conference?

Hoe kan de Clickshare CX -20 conference lijn een voordeel zijn voor je bedrijf? Het is Simpel, gemakkelijk, draadloos. Zo deelt ClickShare Conference de apps van je laptop op het beeldscherm van de vergaderruimte en verbindt je ze draadloos met de camera’s, luidsprekers en microfoons in de kamer voor betere hybride vergaderingen.

De reeks draadloze conference oplossingen van Barco ClickShare is ontworpen om naadloos te werken met je bestaande videoconferencingsysteem en USB audiovisuele randapparatuur zoals microfoons, soundbars en camera’s. Dit allemaal  zonder gedoe om ze fysiek aan te sluiten op je laptop met kabels en adapters. Dit maakt hybride vergaderingen op afstand net zo intuïtief en eenvoudig als persoonlijke vergaderingen. Wil jij meer weten over Clickshare of over de Clickshare Conference lijn. Neem dat geheel vrijblijvend contact met ons op 

Clickshare van brienen AV

Start een huddle-vergadering vanaf je apparaat

Met ClickShare CX-20 s het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat, waardoor je een naadloze en meeslepende vergaderervaring kan bieden aan alle deelnemers, zowel lokaal, als gast of op afstand. Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. De CX-20 kan draadloos worden aangesloten op bestaande camera’s in de huddle-ruimte, speakers en audiorandapparatuur. Daardoor bespaar je tijd en maximaliseer je de efficiëntie. Wil je de ruimte laten inrichten en meer dan alleen een Clickshare cx -20 aanschaffen. Bij Van Brienen AV kunnen we alle gewenste apparatuur leveren voor elk type vergaderruimte.

Kleine ruimtes ideaal voor de Clickshare CX-20

De Clickshare CX-20 is geschikt voor een kleinere ruimte. Bij van Brienen AV richten we regelmatig huddel of kleine dynamische ruimtes in voor onze klanten. Ons doel is het geluid en video zo optimaal mogelijk voor onze klanten af te stemmen. Wij willen dat onze klanten kunnen  schitteren in beeld en geluid.

Meer weten over de Clickshare CX -20

Van Brienen adviseert graag over ruimte(s) en de benodigde audio en visuele apparatuur. Dit doen we altijd vrijblijvend. We komen graag bij u langs om een geschikte oplossing aan te bieden voor uw ruimte zodat u kunt schitteren in beeld en geluid.

Clickshare cx-20 aanbevolen ruimte van brienen