Digital signage

Schermen worden steeds meer gebruikt als belangrijk communicatiemiddel. Veel spelers op de markt bieden een deel van de oplossing. Door partnerships aan te gaan met de belangrijkste aanbieders, kunnen wij alle systemen met elkaar combineren en onze klanten een totaaloplossing bieden.

Wil jij je klanten of gasten verleiden om binnen te stappen of ze een product of dienst verkopen? Heb je moeite met het maken van duidelijke bewegwijzering? Wil je jouw klanten of medewerkers nieuwsberichten, huisregels of b.v. openbaar vervoer tijden kunnen tonen? Dan is Digital Signage de oplossing!

Onze systemen zijn geschikt voor binnenruimtes en voor etalages, maar ook buitenschermen en LED walls behoren tot de mogelijkheden. Digital Signage is veel meer dan een scherm met een presentatie. Het is een manier om echt op te vallen! Bovendien hoef je niet meer over zaken als bewegwijzering en huisregels na te denken. Daar zorgt het systeem voor! Zo heb jij weer meer tijd over om te doen waar je goed in bent.

Wat cijfers op een rijtje

  • Door een pakkende advertentie op een scherm te tonen geven jouw klanten bij 30% meer uit
  • Digital Signage wordt maar liefst 400% meer tekenen dan een poster
  • Een etalage scherm verhoogt jouw naamsbekendheid met bij 50%
  • Doordat informatie makkelijker bereikbaar is en wachten aangenamer wordt, stijgt de klanttevredenheid met 36%
  • De getoonde boodschap komt bij maar liefst 83% van de bezoekers beter binnen en wordt beter onthouden

Alle systemen die wij plaatsen zijn eenvoudig in gebruik. Zo kun je heel makkelijk een campagne inrichten en is het enige dat je nog nodig hebt content. Onze partners zorgen ervoor dat alle systemen probleemloos draaien en de content altijd beschikbaar blijft. Ook als je even geen internet hebt. Door de encrypted verbindingen is het systeem niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook heel veilig.

Alles kan. Van 1 scherm in jouw winkel, tot schermen bij tankstations met meerdere locaties, tot hotels met 20 schermen voor goede bewegwijzering. Van grote buitenterreinen, tot LED wanden voor  complete merkbeleving. We hebben alles al een keer meegemaakt. Met onze kennis en ervaring en de kracht van onze partners hebben wij altijd de oplossing voor jou.

Dit kun je bijvoorbeeld tonen:

  • weersinformatie (lokaal of wereldwijs) middels een weer app.
  • Nieuwsbericht van bijvoorbeeld nl of je eigen organisatie met behulp van een RSS feed
  • Een menubord in verschillende designs met de menu app.
  • De treintijden van alle stations in Nederland met actuele vertrektijden dankzij de NS app
  • Een QR code die bezoekers kunnen scannen voor meer (product)informatie met de QR app.

Kortom: alles kan! We hebben deze en andere oplossingen al toegepast in bijvoorbeeld hotel, casino’s, winkels, (sport)kantines en bij autodealers.

Ook op zoek naar een manier om nog beter te communiceren met jouw klanten? Wil je jouw klanten nog meer het gevoel geven dat ze welkom bij je zijn? We denken graag met je mee voor de beste Digital Signage toepassing voor jouw bedrijf! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.