360 graden vergaderen covid 19

360 Graden rondkijken

U wilt graag 360 graden vergaderen met een professionele oplossing? Dan heeft van Brienen AV voor u de juiste oplossing!

360 graden vergaderen covid proof brienen

Covid-19 Proof

U bent op zoek naar een oplossing om gezamelijk te vergaderen in één ruimte en toch voldoende afstand te houden? We hebben voor u de oplossing. Lees verder op deze pagina hoe we u kunnen helpen of boek een gratis demo.

360 Graden vergaderen

Vergaderen in een tijdperk waar een anderhalve meter cultuur is ontstaan. Natuurijk niet alleen in de prive sfeer maar ook op kantoor is afstand houden uiteraard belangrijk.  Bij van Brienen AV kijken we nauwlettend naar de technische mogelijkheden om onze klanten antwoord te geven op dit soort vraagstukken. Meer informatie vindt u ook bij het RIVM. Ons missie is om u of uw bedrijf te laten schitteren in geluid maar dit moet natuurlijk wel veilig en volgens richtlijnen. Onze medewerkers zijn op zoek gegaan naar een geschikte oplossing. we vertellen u op deze pagina graag meer over 360 graderen vergaderen. Wij hebben een oplossing voor uw vergadering of vergaderruimte.

]
5.5 meter radius
Veilig vergaderen
Professioneel advies
Iedereen in beeld
Z
8K beeld
excellente verstaanbaarheid
360 graden vergadering RIVM van brienen
360 graden vergaderen

8 Microfoons

In de Meeting PRO zitten acht geavanceerde ingebouwde microfoons om zo optimaal het geluid van de vergadering op te pikken.

Kandao Meeting PRO

360 graden vergaderen met de ingebouwde AI technolgie van Kandao. Klik hier om naar de product pagina te gaan.

Geweldig geluid

Deze 360 graden vergader camera beschikt over geweldig geluid. Goed verstaanbaar en kraakhelder. Met zo een vergadercamera komt u goed over.

Kandao Meeting Pro

Bij het 360 graden vergaderen is het belangrijk alle deelnemers goed in beeld te krijgen en te houden. Om u daarin in te helpen heeft ons team niet stil gezeten. Diverse middelen en systemen hebben we getest. Daarbij is gelet op kwaliteit, duurzaamheid, handigheid maar ook naar de prijs is gekeken. Wij zijn na het testen van diverse producten uitgekomen op de Kandao Meeting Pro als we kijken naar een handzame video conference camera met 8K beeldweergave is dit toch wel duidelijk de camera die er bij ons uitspringt.